Aankondiging: Woensdag 15 april 2015 informatieavond Windpark Slufterdam

Vattenfall en Eneco, initiatiefnemers van windpark Slufterdam, organiseren op woensdagavond 15 april van 18.00 uur tot 21.00 uur een informatieavond in het bezoekerscentrum Tenellaplas van het Zuid-Hollands Landschap (Duinstraat 12a, Rockanje). Belangstellenden kunnen informatie krijgen over de laatste ontwikkelingen rond de ontwerp-omgevingsvergunning Windpark Slufterdam.

Vattenfall en Eneco willen de huidige 17 windmolens op de Slufterdam vervangen door 14 grotere windmolens. Door de opschaling zal de capaciteit van het windpark meer dan verdubbelen en wordt er stroom opgewekt voor 40.000 tot 60.000 huishoudens per jaar. Dit voorjaar verwachten Vattenfall en Eneco de omgevingsvergunning te verkrijgen. Als alles volgens plan verloopt, kunnen de nieuwe windmolens tussen medio 2017 en medio 2018 in gebruik worden genomen. Tijdens de inloopavond zijn inhoudelijk deskundigen aanwezig van Eneco, Vattenfall en Bureau Waardenburg (gespecialiseerd in Ecologie en Landschap).

Meer informatie over de ontwerp-omgevingsvergunning windpark Slufterdam, die tot 30 april ter inzage ligt, is te vinden op  www.rotterdam.nl/windparkslufterdamontwerpbesluit. Meer informatie over het windpark kunt u vinden op www.windparkslufterdam.nl.

Wij kijken ernaar uit om u te ontmoeten op woensdag 15 april.

Reacties uitgeschakeld voor Aankondiging: Woensdag 15 april 2015 informatieavond Windpark Slufterdam