Inloopavond Windpark Slufterdam

Hierbij nodigen Eneco en Vattenfall u uit voor een inloopavond over Windpark Slufterdam. De avond vindt plaats op donderdag 24 april aanstaande van 19.00u tot 21.30u in Cultureel Centrum “De Man”, Burg Letteweg 30, 3233 AG Oostvoorne.

Op deze avond spreken wij u graag over het huidige en toekomstige windpark. De inloopavond heeft als doel u te informeren over de beoogde ontwikkeling. Ook horen wij graag of u specifieke aandachtspunten heeft waar wij rekening mee kunnen houden. Bovendien biedt de avond een prima gelegenheid om met ons kennis te maken, zodat u een aanspreekpunt heeft voor uw vragen en suggesties.  U kunt onder meer informatie verwachten over: – Beleid voor windenergie in Nederland en regio Rotterdam – Het huidige windpark van Eneco en Vattenfall – Het initiatief voor vernieuwing van het park, inclusief visualisaties van de beoogde situatie – De effecten op de natuur van Windpark Slufterdam – De vergunningprocedures (o.a. Natuurbeschermingswet, ruimtelijke procedure, bouw en milieuvergunning).

U bent van harte welkom op donderdag 24 april tussen 19:00 en 21:30. De projectleiders en inhoudelijke deskundigen zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

Namens Windpark Slufterdam.